Köp allt för din yoga via mig

Jag är återförsäljare av Yogagrossistens Yogirajprodukter. Jag hjälper dig, som yogi, att hitta det du behöver. Yogamattor, block, bolster, yogakläder, foamfoller eller rökelser.

Yogiraj är giftfria och ekologiska yogaprodukter. Yogiraj har sitt ursprung i nordiska naturen och är framtagna av yogalärare.
Leveras inom Stockholmsområdet eller hämtas i min yogastudio i Tyresö.

Jag guider dig till att hitta den bästa yogamattan, eller det du behöver för meditation, kundalini, yin, ashtanga, bikram eller yoga nidra m.m.

Jag säljer även Essential Oils av märket DōTERRA. I min yoga och mindfulness använder jag Essentiella oljor. De essentiella oljorna är hämtade från några av de mest rena, naturliga material på jorden med målsättningen att ge kraftfullheten och enkelheten från naturen direkt till dig.

Köp gärna min antologi eller mitt eget yogaonlinepass, se nedan.

Maila mig Ta kontakt! för att få ta del av mitt utbud och en privat guidning, kostnadsfri såklart, till rätt yogaprodukt eller olja.

ETT SMAKPROV PÅ VAD SOM FINNS!
Block i kork: 160kr/st
Yogamatta 4 mm, tvättas i 30 grader: 320kr
Resematta: 280kr
Bolster, ekologiskt bovete: 690kr
Belt, ekologisk bomull: 190kr
Bärrem: 140kr
Meditationskudde: 440kr
Ögonkudde: 190kr
Yogalektion 1h: 700kr

Jag har fler produkter och färgval från Yogiraj.
Yoga Online. Köp 1 h yogapass att använda flera gånger hemma. Ett pass för både nybörjare och vana yogis. Alternativ ges. Här går jag igenom hela kroppen. Jag startar med andningen, pranayama, sedan går jag vidare till solhälsningar, stående, sittande, vridningar, balans, sittande, mage och rygg för att avsluta med en avslappning. Genomgående påminner jag om andningen och mag-, rot- och halslåset. 500kr.

Yogamatta 4 mm, tvättas i 30 grader: 320kr
Bärrem: 140kr
Mina favoriter är Air, för en uppfriskande andning, Lavendel för lugn samt On Guard för doft och immunförsvar. Mina favoriter finns för försäljning:
Air 306kr
Lavendel 380kr
On Guard 480kr
Samtliga 15 ml men över 250 droppar i varje så de räcker länge och kan spädas ut med tex. olivolja. Här kan du läsa mer om oljorna:
https://media.doterra.com/se/sv/brochures/doterra-essentials.


%d bloggare gillar detta: